Delfts Eenakterfestival 2001


Nederlands

Evelien's HomepageHomepage
Evelien's DagboekDagboek
Evelien's Audio ColumnsColumns
Evelien's ZoekmachineZoeken
Evelien's ToneelpaginaToneel
Evelien's Acorn paginaAcorn
RobocupRobocup
Evelien's BookmarksLinks
GamesGames
Evelien's CVCV
Evelien's BBS emulatieBBSDelfts Eenakterfestival 2001

Ook in 2001 zou er een Delfts eenakterfestival zijn. Het was gepland voor donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 mei. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Het bestuur heeft besloten, dat het eenakterfestival 2001 niet door gaat.
De reden is een gebrek aan aanmeldingen.
Volgend jaar is het de bedoeling dat het festival weer wel door gaat. Daarom roept het bestuur de toneelverenigingen in Delft en omgeving op om bij het maken van hun planning voor 2002 het eenakterfestival niet te vergeten.


- PERSBERICHT -

DIT JAAR GEEN DELFTSE KOEIEN

Delft, 31 maart 2001
Elk jaar strijden amateurtoneelgezelschappen om de felbegeerde 'Delftse koe' tijdens het Delfts Eenakterfestival in Theater de Veste. Helaas zal in tegenstelling tot voorafgaande jaren er dit jaar geen Delfts Eenakterfestival plaatsvinden. Het bestuur heeft daartoe moeten besluiten vanwege het geringe aantal inschrijvingen en is van mening daardoor geen goed en gevarieerd 3-daags festival te kunnen organiseren.
Met medewerking van een groter aantal enthousiaste amateurgroepen verwachten wij in 2002 wederom een interessant festival te kunnen organiseren.
- einde persbericht -

Terug naar Evelien's toneelpagina...
Laatste wijziging:
Mar 28 2004
© 1985-2006 E.G. Snel